Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/1/2021

 

Μαθητές και μαθήτριες ,τη Δευτέρα 11/1/2021 σας περιμένουμε στο σχολείο μας για να αρχίσουμε κανονικά τα μαθήματα, τόσο στο πρωινό κύκλο ,όσο και στο Ολοήμερο.

Η ώρα προσέλευσης  όλων των μαθητών του Δημοτικού είναι : από 8:00 ως και 8:15 ενώ του  Νηπιαγωγείου είναι : 8:15-8:30΄.

Η ώρα αποχώρησης όλων των μαθητών του Δημοτικού είναι 13:15΄-13:30΄ , ενώ του Νηπιαγωγείου 13:00-13:15΄.

Επίσης η ώρα αποχώρησης για τους μαθητές του Ολοήμερου είναι η 4:00μμ και για όσους έχουν δηλώσει 3:00μμ.

Παρακαλούμε κατά την προσέλευση και την αποχώρηση σας, να εισέρχεστε και να εξέρχεστε από την κεντρική είσοδο του σχολείου οι τάξεις: Α, Γ, Ε και από την καγκελόπορτα οι τάξεις: Β,Δ, Στ και Νηπιαγωγείου. Τα αδέλφια θα εισέρχονται-εξέρχονται από την πόρτα που πάει το μεγαλύτερο σε ηλικία-τάξη.

Επίσης θα φοράτε υποχρεωτικά μάσκα, μέσα και έξω από το σχολείο , θα κρατάτε αποστάσεις μεταξύ σας, θα πηγαίνετε σε προκαθορισμένο σημείο της αυλής, πριν αρχίσει το μάθημα και τα διαλείμματα .Ποτέ δεν θα βάζετε τίποτα στο στόμα σας πριν πλύνετε καλά τα χέρια σας. Τέλος δεν θα δανείζετε πράγματα σας σε κανένα, ούτε θα έρχεστε στο σχολείο άρρωστοι/ες.

Γονείς αγαπημένοι, παρακαλούμε ιδιαίτερα, μην περιμένετε έξω από το σχολείο χωρίς να φοράτε μάσκα . Μην κάνετε παρέες . 

Κρατάτε αποστάσεις μεταξύ σας 1,5-2 μέτρα. 

Μην εισέρχεστε στο σχολείο χωρίς τηλεφωνικό ραντεβού (2821054404).

Μην φέρνετε τα παιδιά σας άρρωστα στο σχολείο για να μην υποχρεωνόμαστε να σας ειδοποιούμε για να τα παραλάβετε πίσω στο σπίτι. 

Τέλος μην ξεχνάτε να μας ειδοποιείτε τηλεφωνικά για οτιδήποτε αφορά  αρρώστια του παιδιού σας , ιδιαίτερα αν εσείς ή το παιδί σας βρεθεί θετικό κρούσμα από τον κορωνοϊό για να προλάβουμε την πιθανή διάδοσή του.